Trivseldag 2023-05-24

Styrelsen bjuder in till trivseldag onsdagen den 24e maj vid kl. 18:30 för trädgården på fram- och baksidan av huset, samt cykelrummen. De sköter sig inte av sig själva utan vi behöver alla hjälpas åt att hålla snyggt.

Som del av trivseldagen kommer vi att bjuda på enklare fika och dryck, och du kommer att få möjlighet att träffa dina grannar!

I det fall att du inte har möjlighet att delta uppskattar vi ifall att du kan skriva upp dig på schemat för klippning av gräsmattorna som vi kommer att sätta upp i entrén. Därutöver vore det uppskattat om vi alla kan hjälpas åt med att löpande plocka ogräs, plocka skräp, klippa gräsmattan och hålla fint utanför huset. Hör av dig till styrelsen om det är något verktyg eller annat som du saknar.

Mvh,
Styrelsen

Föregående

Årsstämma 2022

Nästa

Årsstämma 2023

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén