Hej alla,

Styrelsen bjuder in till trivseldag onsdagen den 29e maj vid kl. 18:30 under vilken vi kommer att fixa trädgården på fram- och baksidan av huset samt cykelrummen och tvättstugan. Trädgården och huset sköter sig inte av sig själv utan vi behöver alla hjälpas åt att hålla snyggt 🙂

I det fall att du inte har möjlighet att delta uppskattar vi ifall att du kan skriva upp dig på schemat för klippning av gräsmattorna som vi kommer att sätta upp i entrén. Därutöver vore det uppskattat om vi alla kan hjälpas åt med att löpande plocka ogräs, plocka skräp, klippa gräsmattan och hålla fint utanför huset. Vi har trädgårdsredskap (inkluderat gräsklippare) till vänster nere i källaren, hör av dig till mig eller styrelsen om det är något verktyg eller annat som du saknar.

Vi ses på baksidan den 29:e!

Mvh,

Styrelsen